Lucavsalas seriāls 2014- 1.posma rezultāti

Lucavsalas seriāls 2014 - 1.posma rezultāti

Ātrākais laiks- 00:37:56 (Mārcis Laidiņš)


KM GRUPA
K1 KLASE
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 26. K1 K1M Mārcis Laidiņš 00:37:56 +00:00:00 35
2. 16. K1 K1M Toms Smirnovs 00:38:54 +00:00:58 32
3. 17. K1 K1M Dāvis Veikšāns 00:39:36 +00:01:40 29
4. 20. K1 K1M Gundars Tauriņš 00:40:42 +00:02:46 26
5. 5. K1 K1M Uldis Vidžus 00:41:58 +00:04:02 23
6. 2. K1 K1M Linards Volks 00:42:05 +00:04:09 20
7. 23. K1 K1M Emīls Goldšteins 00:50:01 +00:12:05 18
8. 11. K1 K1M Gundars Patmalnieks 00:50:31 +00:12:35 16
9. 19. K1 K1W Rudīte Everte 00:53:31 +00:15:35 14
10. 3. K1 K1M Didzis Sedlenieks 00:53:53 +00:15:57 12
11. 8. K1 K1W Liene Kupča 00:55:02 +00:17:06 10
12. 24. K1 K1M (jun.) Rolands Kalniņš 01:05:28 +00:27:32 9
  4. K1 K1M Gints Kalniņš N   0
  14. K1 K1M Ivars Vertuls N   0
  18. K1 K1W Sanita Bitko N   0
K2 KLASE
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 1. K2 K2MIX Ilze Plakane/Uģis Gūtmanis 00:40:12 +00:02:16 35
2. 22. K2 K2M Gatis Krūze/Aleksis Štucers 00:41:03 +00:03:07 32
3. 6. K2 K2MIX Ieva Vītiņa/Aivars Krastiņš 00:52:13 +00:14:17 29
PE GRUPA
PE_K2 KLASE
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 15. PE_K2 PE_K2MIX Māris Tocups/Linda Konopore (jun.) 01:10:11 +00:32:15 35
PE_K1 KLASE
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 10. PE_K1 PE_K1M Ģirts Zvirbulis 01:09:17 +00:31:21 35
2. 27. PE_K1 PE_K1M Paulis Hercs 01:12:24 +00:34:28 32
SUP GRUPA
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 21. SUP SUP-V Andris Bisnieks 00:50:48 +00:12:52 35
2. 9. SUP SUP-V Kristaps Salens 00:54:09 +00:16:13 32
3. 12. SUP SUP-V Aleksandrs Ballods 01:10:17 +00:32:21 29