Lucavsalas seriāls 2014- 3.posma rezultāti

 Lucavsalas seriāls 2014- 3.posma rezultāti

1.posms-rezultāti   2.posms- rezultāti

Ātrākais laiks- 00:39:08 (Sergejs Nemņaševs)

KM GRUPA
K1 KLASE
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 35. K1 K1M Sergejs Nemņaševs 00:39:08 +00:00:00 35
2. 17. K1 K1M Dāvis Veikšāns 00:39:13 +00:00:05 32
3. 26. K1 K1M Mārcis Laidiņš 00:39:48 +00:00:40 29
4. 20. K1 K1M Gundars Tauriņš 00:41:13 +00:02:05 26
5. 2. K1 K1M Linards Volks 00:41:29 +00:02:21 23
6. 4. K1 K1M Gints Kalniņš 00:43:55 +00:04:47 20
7. 33. K1 K1M Jānis Saulītis 00:46:04 +00:06:56 18
8. 11. K1 K1M Gundars Patmalnieks 00:47:26 +00:08:18 16
9. 3. K1 K1M Didzis Sedlenieks 00:50:20 +00:11:12 14
10. 13. K2 K1W Linda Leja 00:50:33 +00:11:25 12
11. 29. K1 K1M Edgars Purviņš 00:52:16 +00:13:08 10
12. 7. K1 K1W Solveiga Lapa 00:52:27 +00:13:19 9
13. 24. K1 K1M (jun.) Rolands Kalniņš 00:54:12 +00:15:04 8
14. 25. K1 K1W Evija Zute 00:54:51 +00:15:43 7
  8. k1 K1W Liene Kupča DNF    
  5. K1 K1M Uldis Vidžus N    
  23. K1 K1M Juris Kauliņš N    
  31. K1 K1M Uldis Mors N    
  30. K1 K1W Daina Pastare N    
  19. K1 K1W Rudīte Everte N    
  16. K1 K1M Toms Smirnovs N    
K2 KLASE
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 22. K2 K2M Gatis Krūze/Aleksis Štucers 00:41:19 +00:02:11 35
2. 6. K2 K2MIX Ieva Vītiņa/Aivars Krastiņš 00:47:27 +00:08:19 32
  1. K2 K2MIX Ilze Plakane/Uģis Gūtmanis N    
PE GRUPA
PE_K2 KLASE
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
  15. PE_K2 PE_K2MIX Māris Tocups/Linda Konopore (jun.) 01:09:02 00:29:54  
PE_K1 KLASE
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 34. PE_K1 PE_K1W Ilze Balode 00:54:37 +00:15:29 35
2. 32. PE_K1 PE_K1M Anrijs Verovkins 00:57:00 +00:17:52 32
3. 10. PE_K1 PE_K1M Ģirts Zvirbulis 00:58:07 +00:18:59 29
4. 14. PE_K1 PE_K1M Ivars Vertuls 00:58:09 +00:19:01 26
5. 27. PE_K1 PE_K1M Paulis Hercs 01:00:40 +00:21:32 23
SUP GRUPA
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 21. SUP SUP-V Andris Bisnieks 00:49:51 +00:10:43 35
2. 9. SUP SUP-V Kristaps Salens 00:54:32 +00:15:24 32
3. 28. SUP SUP-S Julija Viktorova 01:03:37 +00:24:29 29
4. 12. SUP SUP-V Aleksandrs Ballods 01:06:42 +00:27:34 26