Lucavsalas seriāls 2014- 4.posma rezultāti

Lucavsalas seriāls 2014- 4.posma rezultāti

Ātrākais laiks: 51 minūte un 54 sekundes (Sergejs Nemņaševs)
Distance: 2 apļi, ~9 km (airēšanas bāze- dzelzceļa tilts- airēšanas bāze) 

1.posms- rezultāti   2.posms- rezultāti   3.posms- rezultāti


KM GRUPA
K1 KLASE
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki 1.apļa laiks Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 35. K1 K1M Sergejs Nemņaševs 00:25:03 00:51:54 +00:00:00 35
2. 2. K1 K1M Linards Volks 00:26:06 00:53:51 +00:01:57 32
3. 33. K1 K1M Jānis Saulītis 00:29:58 01:00:05 +00:08:11 29
4. 30. K1 K1W Daina Pastare 00:29:55 01:01:12 +00:09:18 26
5. 13. K2 K1W Linda Leja 00:31:15 01:03:49 +00:11:55 23
6. 29. K1 K1M Edgars Purviņš 00:31:48 01:04:23 +00:12:29 20
7. 3. K1 K1M Didzis Sedlenieks 00:31:52 01:04:33 +00:12:39 18
8. 25. K1 K1W Evija Zute 00:32:15 01:05:10 +00:13:16 16
9. 7. K1 K1W Solveiga Lapa 00:33:15 01:08:08 +00:16:14 14
10. 8. k1 K1W Liene Kupča 00:35:03 01:11:39 +00:19:45 12
11. 37. K1 K1W Jana Sīle 00:36:37 01:13:52 +00:21:58 10
12. 36. K1 K1M Mitrofans Slobodjans 00:40:03 01:17:02 +00:25:08 9
13. 11. K1 K1M Gundars Patmalnieks 00:39:15 01:22:49 +00:30:55 8
14. 38. K1 K1W Rūta Patmalniece 00:42:29 01:24:13 +00:32:19 7
  5. K1 K1M Uldis Vidžus N      
  23. K1 K1M Juris Kauliņš N      
  31. K1 K1M Uldis Mors N      
  19. K1 K1W Rudīte Everte N      
  16. K1 K1M Toms Smirnovs N      
  17. K1 K1M Dāvis Veikšāns N      
  26. K1 K1M Mārcis Laidiņš N      
  20. K1 K1M Gundars Tauriņš N      
  4. K1 K1M Gints Kalniņš N      
  24. K1 K1M (jun.) Rolands Kalniņš N      
K2 KLASE
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki 1.apļa laiks Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 22. K2 K2M Gatis Krūze/Aleksis Štucers 00:25:53 00:52:06 +00:00:12 35
2. 39. K2 K2M Andrejs Meijers/Aleksejs Sapogovs 00:26:55 00:55:29 +00:03:35 32
  6. K2 K2MIX Ieva Vītiņa/Aivars Krastiņš N      
  1. K2 K2MIX Ilze Plakane/Uģis Gūtmanis N      
PE GRUPA
PE_K2 KLASE
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki 1.apļa laiks Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 15. PE_K2 PE_K2MIX Māris Tocups/L. Konopore (sen.) 00:39:53 01:19:34 +01:19:34 35
  15. PE_K2 PE_K2MIX Māris Tocups/Linda Konopore (jun.) N      
PE_K1 KLASE
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki 1.apļa laiks Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 34. PE_K1 PE_K1W Ilze Balode 00:33:30 01:07:23 +00:15:29 35
2. 32. PE_K1 PE_K1M Anrijs Verovkins 00:34:53 01:11:14 +00:19:20 32
3. 14. PE_K1 PE_K1M Ivars Vertuls 00:35:06 01:11:32 +00:19:38 29
4. 10. PE_K1 PE_K1M Ģirts Zvirbulis 00:35:44 01:13:21 +00:21:27 26
5. 27. PE_K1 PE_K1M Paulis Hercs 00:38:32 01:17:06 +00:25:12 23
SUP GRUPA
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki 1.apļa laiks Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 9. SUP SUP-V Kristaps Salens 00:39:36 01:16:02 +01:28:41 35
2. 12. SUP SUP-V Aleksandrs Ballods 00:44:03 01:28:41 +01:28:41 32
3. 28. SUP SUP-S Julija Viktorova 00:44:29 01:29:50 +23:08:06 29
4. 21. SUP SUP-V Andris Bisnieks N