Lucavsalas seriāls 2014- 6.posma rezultāti

Lucavsalas seriāls 2014- 6.posma rezultāti

Ātrākais laiks: 44 minūtes un 14 sekundes (Sergejs Nemņaševs)
Distance: ~8,5 km

1.posms- rezultāti   2.posms- rezultāti   3.posms- rezultāti  4.posms- rezultāti  5.posms- rezultāti


KM GRUPA
K1 KLASE
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 35. K1 K1M Sergejs Nemņaševs 00:44:14 +00:00:00 35
2. 40. K2 K1M Ervīns Vēveris 00:44:29 +00:00:15 32
3. 26. K1 K1M Mārcis Laidiņš 00:45:10 +00:00:56 29
4. 16. K1 K1M Toms Smirnovs 00:45:27 +00:01:13 26
5. 17. K1 K1M Dāvis Veikšāns 00:48:53 +00:04:39 23
6. 20. K1 K1M Gundars Tauriņš 00:48:57 +00:04:43 20
7. 2. K1 K1M Linards Volks 00:53:52 +00:09:38 18
8. 4. K1 K1M Gints Kalniņš 00:58:47 +00:14:33 16
9. 33. K1 K1M Jānis Saulītis 01:00:33 +00:16:19 14
10. 11. K1 K1M Gundars Patmalnieks 01:05:15 +00:21:01 12
11. 24. K1 K1M (jun.) Rolands Kalniņš 01:06:51 +00:22:37 10
12. 25. K1 K1W Evija Zute 01:07:39 +00:23:25 9
13. 29. K1 K1M Edgars Purviņš 01:08:55 +00:24:41 8
14. 38. K1 K1W Rūta Patmalniece 01:29:48 +00:45:34 7
  13. K2 K1W Linda Leja DNF    
  19. K1 K1W Rudīte Everte N    
  30. K1 K1W Daina Pastare N    
  3. K1 K1M Didzis Sedlenieks N    
  7. K1 K1W Solveiga Lapa N    
  8. k1 K1W Liene Kupča N    
  5. K1 K1M Uldis Vidžus N    
  23. K1 K1M Juris Kauliņš N    
  31. K1 K1M Uldis Mors N    
K2 KLASE
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 6. K2 K2MIX Ieva Vītiņa/Aivars Krastiņš 01:05:25 +00:21:11 35
  22. K2 K2M Gatis Krūze/Aleksis Štucers N    
  1. K2 K2MIX Ilze Plakane/Uģis Gūtmanis N    
PE GRUPA
PE_K2 KLASE
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 15. PE_K2 PE_K2MIX Māris Tocups/Linda Konopore (jun.) 01:28:21 +00:44:07 35
PE_K1 KLASE
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 10. PE_K1 PE_K1M Ģirts Zvirbulis 01:05:55 +00:21:41 35
2. 27. PE_K1 PE_K1M Paulis Hercs 01:18:53 +00:34:39 32
  14. PE_K1 PE_K1M Ivars Vertuls N    
  34. PE_K1 PE_K1W Ilze Balode N    
  32. PE_K1 PE_K1M Anrijs Verovkins N    
SUP GRUPA
Vieta klasē Dalībnieka
numurs
Klase Apakšklase Dalībnieki Laiks distancē Starpība ar
Ātrāko laiku
PUNKTI
(pēc vietas klasē)
1. 12. SUP SUP-V Aleksandrs Ballods 01:38:27 +00:54:13 35
  21. SUP SUP-V Andris Bisnieks N    
  9. SUP SUP-V Kristaps Salens N    
  28. SUP SUP-S Julija Viktorova N